neljapäev, 11. oktoober 2007

Filmikonkursid!

1. Noorte filmifestival Kaader 26 - 27 oktoober Rapla Vesiroosi Gümnaasiumis.

Filmid võistlevad kahes kategoorias: pikkusega kuni 5 minutit ja pikkusega kuni 20 minutit.

Kaader 2007 päevakava:
26. oktoober

17.00 avamine ja filmide vaatamine
20.00 muusikapidu meenutamaks Toivo Kurmetit. Peaesineja Vaiko Eplik
23.00 öökino

27. oktoober

9.00 äratus ja söök
10.00 filmitegemine ja- koolitus Kinobussiga,
lühifilmi montaaži töötuba õpilastele (BMF),
videoõppematerjalide töötuba õpetajatele/juhendajatele (TLÜ HTK)
15.00 töö analüüs
16.00 lõpetamine

2. Koolifilm 2007

Armsad filmihuvilised noored, sügisel 2007 toimub suur üleriigiline koolifilmide konkurss KOOLIFILM 2007 – on viimane aeg alustada uute filmide ettevalmistamist festivaliks ja juba valminud film kiirelt teele saata !

Kui sa õpid veel koolis ega ole veel tarkust taga ajav üliõpilane, võta peber, pliiats ja kaamera ning parimad sõbrad kokku ja rutta filmimaailma.

Võistlusele on oodatud filmid igast žanrist ja igas tehnikas, esitada võib nii komöödia-, draama-, ulme-, tragöödia- jne segatud tehnikaid. Arvestatavad filmi pikkused on 1 kuni 30 minutit.

Lõppvoorule Tallinnasse, jõuavad Tallinna vahe-žürii sõela läbinud filmid! Filmid esitatakse Tallinna vahe-žüriile hiljemalt 19. oktoobriks (k.a) 2007.

Täida ankeet, saada film ja järgmisel hetkel võid end leida juba nautimas filmi suurel ekraanil!

Sel aastal toimub esmakordselt koolinoortele kinofestival nime all „KooliFilm 2007“ Tänasel päeval, kui noortel on olemas muud erinevad kaunite kunstide festivalid ja üritused, anname siinkohal veel ühe võimaluse oma fantaasiaid välja elada. Kutsume kõiki koolinoori oma mõtteid ja ideid filmilindile jäädvustama ning osalema festivalil „KOOLIFILM 2007“!

Kellele see on?

Kõik koolid, kus on andekad ja fantaasiarikkad lapsed, avatud õpetajad, vähemalt 1 arvuti, 1 kaamera, – see üleskutse on Teile! KooliFilmi festivalile oodatakse just Teie, aktiivsete ja loominguliste noorte animatsioone, tõsielu- ja mängufilme. Kutsu oma sõbrad kokku ning tehke üheskoos läbi vapustav seiklus just teie endi filmis! Osalema ootame kõiki alates algkoolist kuni gümnaasiumini, ning võistlusele on oodatud filmid igast žanrist ja igas tehnikas, esitada võib nii komöödia-, draama-, ulme-, tragöödia- jne segatud tehnikaid. Filmimaailm omab võimalust segada eri kunstiliigid, on siis rõhk parajasti emotsionaalsel muusikal, kirglikul tantsul või retoorilisel teatril, kujutavast kunstist rääkimata – kõikide nende alade talendikust saavad siis koolinoored ka KooliFilmide Festivalil üksteiselt mõõtu võtta. Ja nägemine ja teada saamine, mida mujal tehakse, arendab jällegi nägijaid-kuulajaid endid. Ootame teid kõiki osalema. Koolifilm toimub 9 - 10. november 2007 sel korral Tallinnas aga kindlasti liigub juba uuel aastal mõnda teise kaunisse Eesti linna.

1 kommentaar:

  1. Kõik Kaader 2007 filmid on nüüd üleval ka kodumaises videoteenuses Toru (toru.ee), kus toimub ka publiku hääletus. Tule, vaata ja vali oma lemmik!

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.